Obiecte pierdute: 525 Obiecte gasite: 112

Termeni si conditii de utilizare

Acord de utilizare a site-ului pierdutsigasit.ro
Trebuie sa citesti, sa fii de acord si sa accepti toti termenii si toate conditiile continute in acest acord de Termeni si Conditii de utilizare.
Descrierea serviciului
Pierdutsigasit.ro pune la dispozitia utilizatorilor resurse particularizate cu scopul de-a reuni obiecte sau animale pierdute sau gasite cu proprietarii lor de drept ("Serviciul"). Prin folosirea uneltelor de comunicare si a continutului personalizat, pierdutsigasit.ro a creat si pune la dispozitie un sistem prin care persoane pot cauta sau posta anunturi pentru obiecte sau animale pierdute sau gasite, pentru a facilita contactul cu alte persoane care sunt in posesia sau au informatii despre aceste obiecte sau animale.
Cerinte
Accesul la Serviciu poate genera costuri suplimentare cum ar fi de exemplu accesul la Internet sau timp de antena in reteaua mobila. Aceste costuri precum si utilarea cu echipamente necesare accesului la Serviciu cad in deplina responsabiliate a utilizatorului.

Oferim serviciile pierdutsigasit.ro tuturor persoanelor cu responsabilitate juridica in tara si zona de rezidenta permanenta. Utilizarea Serviciului de catre minori trebuie facuta numai sub supravegherea parintilor sau a tutorelui legal. Daca nu satisfaci aceste cerinte nu ai dreptul la folosirea Serviciului.
Obligatii la inregistrare
Prin utilizarea Serviciului esti de acord si te obligi ca:
(1) sa furnizezi date acurate, adevarate si complete despre tine, asa cum sunt ele cerute de formularele din pagina de inregistrare.
(2) sa pastrezi aceste date la zi in pagina "Contul meu".
Daca pierdutsigasit.ro descopera sau suspecteaza ca datele furnizate la inregistrare sunt neadevarate sau incomplete, pierdutsigasit.ro isi rezerva dreptul de a-ti refuza postarile sau accesul la Serviciu in totalitate sau partial.
Securitate
Adresa ta email si o parola sunt cerinte obligatorii in procesul inregistrarii. Esti pe deplin responsabil de confidentialitatea datelor contului tau si a parolei si a tuturor activitatilor care au loc sub parola si in contul tau. Esti de-acord ca:
(1) la fiecare sfarsit de sesiune sa faci "Logout" din contul tau
(2) de indata ce ai observat sau ai motive sa crezi ca o terta persoana ti-a accesat contul, sa iti resetezi imediat parola de la link-ul "am uitat parola" din pagina de login si sa notifici pierdutsigasit.ro de accesul neautorizat.
Pierdutsigasit.ro nu poate si nu va fi tinut responsabil de pierderi sau daune cauzate de nerespectarea obligatiilor de la punctul (1) si (2) din acest paragraf.
Conduita ca membru
Esti de acord ca orice informatie, date, imagini, text, mesaje, ilustratii grafice sau orice alt material ("Continut"), postat in mod public sau transmis privat, constituie numai responsabilitatea persoanei care a transmis acest Continut. Prin urmare Pierdutsigasit.ro, nu este si nu va fi tinut responsabil pentru continutul pe care il incarci, postezi, trimiti prin email sau care il faci disponibil prin intermediul Serviciului. Pierdutsigasit.ro nu monitorizeaza si nu controleaza Continutul postat prin intermediul Serviciului si prin urmare nu garanteaza acuratetea, calitatea si integritatea acestui Continut. Esti de acord cu faptul ca folosind Serviciul, este posibil sa fii expus la continut care iti poate aduce ofensa sau este indecent. Pierdutsigasit.ro nu este si nu va fi tinut responsabil in nicio circumstanta pentru orice Continut, incluzand dar nu limitat la aceasta, orice erori de Continut sau pierderi sau daune de orice fel rezultate din orice Continut postat, transmis prin email sau in vreun fel facut disonibil prin intermediul Serviciului. Esti de acord si te obligi ca:
(1) sa nu incarci (upload), sa nu postezi, sa nu transmiti prin email sau sa nu faci disponibil in alt mod orice Continut ilegal, amenintator, abuziv, defamatoriu, vulgar, obscen, care instiga la ura, care aduce prejudicii vietii private a cuiva, care propovaduieste mesaje rasiale sau etnice, care e defamatoriu pentru minori, care impersoneaza o alta persoana incluzand dar nelimitat la un angajat Pierdutsigasit.ro, care in mod fals afiliaza o persoana la alta
(2) sa nu masluiesti headere sau alte mijloace de identificare pentru a acoperi sursa / originea oricarui Continut transmis prin Serviciu
(3) sa nu incarci, sa nu postezi, sa nu transmiti prin email sau orice alt mod sau sa faci disonibil prin intermediul Serviciului orice Continut pentru care nu ai niciun drept contractual, juridic sau fiduciar (informatie interna, informatii confidentiale de care dispui in urma unui contract de munca sau a unui contract de confidentialitate)
(4) sa nu incarci, sa nu postezi, sa nu transmiti prin email sau orice alt mod sau sa faci disonibil prin intermediul Serviciului orice Continut care incalca orice patent, marca inregistrata, secret comercial, copyright sau alte drepturi de proprietate ("Drepturi") a oricarei terte parti
(5) sa nu incarci, sa nu postezi, sa nu transmiti prin email sau orice alt mod sau sa faci disonibil prin intermediul Serviciului orice publicitate nesolicitata si neautorizata, materiale promotionale, "junk mail," "spam," "scrisori in lant," "scheme piramidale" sau orice alta forma de solicitare
(6) sa nu incarci, sa nu postezi, sa nu transmiti prin email sau orice alt mod sau sa faci disonibil prin intermediul Serviciului orice material care contine virusuri sau alte coduri, fisiere sau programe cu scopul de a intrerupe, distruge sau limita functionalitatea site-ului pierdutsigasit.ro si a echipamentelor pe care acesta este gazduit
(7) sa nu incarci, sa nu postezi, sa nu transmiti prin email sau orice alt mod sau sa faci disonibil prin intermediul Serviciului orice material care contine imagini incorporate (exceptand imaginile in sine in format JPG sau GIF), orice material care poate intrerupe Serviciul sau serverele sau retelele la care este conectat Serviciul
(8) sa nu incarci, sa nu postezi, sa nu transmiti prin email sau orice alt mod sau sa faci disonibil prin intermediul Serviciului orice material care violeaza in mod intentionat sau involuntar legile statului roman.

Esti de acord ca Pierdutsigasit.ro are dreptul (nu si obligatia) la discretia sa, sa refuze absolut orice Continut disponibil prin intermediul Serviciului. Pierdutsigasit.ro are dreptul sa stearga orice material considerat necoresponzator. Esti de acord ca trebuie sa evaluezi si sa iti asumi toate riscurile folosirii oricarui Continut, incluzand acuratetea lui. Prin urmare iei la cunostinta ca nu trebuie sa te bazezi pe niciun Continut creat de Pierdutsigasit.ro sau transmis prin intermediul site-ului Pierdutsigasit.ro.

Iei la cunostinta si esti de acord ca Pierdutsigasit.ro pastreaza Continutul si il poate oferi autoritatilor daca acest lucru este cerut de lege sau in buna credinta daca considera ca in acest fel este necesar ca:
(a) sa fie in concordanta cu procesul legal
(b) sa raspunda reclamatiilor referitoare la Continutul care violeaza drepturile unei terte parti
(c) sa protejeze drepturile, proprietatea sau siguranta personala a Pierdutsigasit.ro, a utilizatorilor sai si a publicului.

Iei la cunstinta si esti de acord ca procesele tehnice din cadrul Serviciului (incluzand Continutul) presupun:
(a) transmiterea datelor prin diverse retele
(b) schimbari si modificari pentru adaptarea le cerinte tehnice ale retelelor si aparatelor de retea utilizate.
Licente si drepturi acordate pentru pierdutsigasit.ro
Pierdutsigasit.ro nu isi asuma proprietatea Continutului pe care il creezi sau il faci disponibil prin intermediul Serviciului in zonele publice ale acestuia. Cu toate acestea, te angajezi sa acorzi la Pierdutsigasit.ro urmatoarele licente:
1. In ceea ce priveste Continutul pe care il creezi pe site-ul Pierdutsigasit.ro, licenta de-a utiliza, distribui, reproduce, modifica, adapta, de-a afisa in mod public acest Continut in Serviciu, in scopul de-a promova Pierdutsigasit.ro. Aceasta licenta va continua sa existe atata timp cat decizi sa incluzi astfel de Continut in Serviciu si se va sfarsi atunci cand tu sau Pierdutsigasit.ro sterge acest Continut din Serviciu.
2. In ceea ce priveste imaginile sau ilustratiile grafice transmise spre includere in Pierdutsigasit.ro, licenta de-a utiliza, distribui, reproduce, modifica, adapta, de-a afisa in mod public acest Continut in Serviciu, in scopul in care acest Continut a fost transmis sau facut disponibil.
3. In ceea ce priveste Continutul altul decat imagini sau ilustratii grafice pe care il transmiti spre includere in Pierdutsigasit.ro, licenta de-a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, de-a afisa in mod public acest Continut (in intregime sau partial) sau de-a include acest Continut in alte lucrari in orice format sau mediu cunoscut acum sau care va fi dezvoltat ulterior.
Despagubire
Sunteti de acord sa despagubiti si sa nu aveti solicitari sau pretentii fata de Pierdutsigasit.ro, si fata de societatea-mama, filiale, afiliati, directori, functionari, agenti, co-branduri sau alti parteneri, si angajati, inclusiv solicitari de taxe legale rezonabile, facute de catre orice terta parte din cauza sau care decurg din Continutul pe care-l trimiteti, publicati, transmiteti sau faceti disponibil prin intermediul Serviciului, prin utilizarea de catre dvs. a Serviciului, prin conectarea dvs. la Serviciu, sau prin orice incalcare adusa de dvs. drepturilor altcuiva.
Este interzisa revanzarea serviciului
Esti de-acord sa nu reproduci, sa nu duplici, sa nu copiezi, sa nu vinzi, sa nu revinzi sau sa exploatezi in vederea oricarui scop comercial, orice portiune a Serviciului, folosirea Serviciului, sau accesul la Serviciu.
Generalitati despre folosire si stocare
Esti de acord ca Pierdutsigasit.ro nu are nicio responsabilitate pentru stergerea sau esuarea stocarii oricaror mesaje sau alte mijloace de comunicare sau alt tip de Continut prezent sau transmis prin intermediu Serviciului. Esti de asemenea de acord ca Pierdutsigasit.ro isi rezerva dreptul sa schimbe aceste practici si aceste limite, oricand la discretia sa, cu sau fara notificari.
Modificari aduse serviciului
Pierdutsigasit.ro isi rezerva dreptul oricand si din cand in cand sa modifice sau sa intrerupa Serviciul (sau orice parte din el), in mod temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila. Esti de acord ca Pierdutsigasit.ro nu este raspunzator fata de tine sau o alta terta parte pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciului.
Anulare
Esti de acord ca Pierdutsigasit.ro la discretia sa poate sa iti anuleze parola, contul (sau portiuni din el) sau folosirea Serviciului, sau sa stearga orice Continut din cadrul Serviciului, din orice motiv, incluzand, fara limitare, din cauza lipsei activitatii sau daca Pierdutsigasit.ro crede ca ai violat acesti termeni si conditii de utilizare. Esti de acord ca orice anulare a accesului tau la Serviciu sub egida acestor termeni si conditii de utilizare, poate sa se faca fara o notificare prelabila si ca Pierdutsigasit.ro poate sa dezactiveze imediat sau sa stearga contul tau si toata informatia relativa la el incluzand fisierele din contul tau si sa interzica orice acces ulterior la aceste fisiere sau la Serviciu. In plus, esti de acord ca Pierdutsigasit.ro nu este responsabil fata de tine sau orice alta terta parte pentru orice terminare a accesului la Serviciu.
Relativ la publicitatea pe site
Corespondenta si contactul tau cu cei care fac publicitate pe siteul Pierdutsigasit.ro sau participarea ta in promotiile oferite de acestia in sau prin Serviciu, incluzand plata sau livrarea produselor sau serviciilor lor, sau oricare alte conditii, garantii sau orice reprezentari asociate cu asemenea tranzactii, au loc in exclusivitate intre tine si cei care fac publicitate. Esti de acord ca Pierdutsigasit.ro nu poate fi tinut responsabil pentru orice pierdere sau daune de orice fel care au loc ca urmare a contactului tau cu cei care fac publicitate pe siteul Pierdutsigasit.ro sau ca rezultat al prezentei lor in Serviciu.
Link-uri
Serviciul sau terte parti, pot sa ofere linkuri la alte siteuri web sau alte resurse. Deoarece Pierdutsigasit.ro nu are control asupra a astfel de site-uri si resurse, iei la cunostinta si esti de acord ca Pierdutsigasit.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea a astfel de site-uri externe si resurse, nu sprijina si nu este responsabil de orice Continut, publicitate, produse sau alte materiale pe sau disponibile de la astfel de site-uri sau resurse. Aditional, mai esti de acord ca Pierdutsigasit.ro nu va fi tinut responsabil, direct sau indirect, de orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau in legatura cu folosirea oricarui tip de Continut, bunuri sau servicii disponibile in sau prin orice site sau resursa de acest fel.
Drepturi de proprietate
Iei la cunostinta si esti de acord ca Serviciul si orice alt program informatic ("Software") folosit in legatura cu Serviciul, contine informatie de proprietate si confidentiala care este protejata de legi aplicabile de proprietate intelectuala sau alte legi. Aditional iei la cunostinta si esti de acord ca Continutul inclus in publicitatea sponsorilor sau celor care fac publicitate pe site-ul Pierdutsigasit.ro sau in informatia care iti este prezentata prin Serviciu, este protejata de copyright, marci inregistrate, marci de serviciu, patente sau alte drepturi de proprietate si legi. Exceptand cazul cand ai autorizatie de la Pierdutsigasit.ro sau de la cei care fac publicitate pe site, esti de acord si te angajezi sa nu modifici, sa inchiriezi, sa dai in leasing, sa vinzi, sa distribui sau sa creezi lucrari derivative basate pe Serviciu sau pe Software, in intregime sau partial.

De la Pierdutsigasit.ro primesti un drept / licenta personal, netransferabil si neexclusiv de a folosi codul-obiect al Software-ului pe un singur computer; aceasta, presupunand ca nu permiti (si nu permiti niciunei terte parti), copierea, modificarea, crearea de lucrari derivative, decodarea, dezasamblarea sau operatiunea de-a descoperi codul sursa, vanzarea, atribuirea, sublicentierea, atribuirea unui interes de securitate in Software sau transferul oricarui drept asupra Software-ului. Esti de acord sa nu modifici Software-ul sub nicio forma, sau sa folosesti versiuni modificate ale Software-ului, incluzand (fara limitare) intentia de a accesa in mod neautorizat Serviciul. Esti de acord sa nu accesezi Serviciul in orice alt mod decat prin interfata pusa la dispozitie de Pierdutsigasit.ro pentru accesarea Serviciului.
Marci inregistrate
Pierdutsigasit.ro, logo-ul Pierdutsigasit.ro, marci inregistrate si de serviciu, sau alte logo-uri, produse si nume de servicii Pierdutsigasit.ro sunt marci inregistrate ale Pierdutsigasit.ro ("Marcile Pierdutsigasit.ro"). Iei la cunostinta si esti de acord ca fara permisiunea prealabila a Pierdutsigasit.ro, nu vei afisa sau utiliza in orice mod, Marcile Pierdutsigasit.ro.
Informatii generale
Acordul in privinta Termenilor si Conditiilor de utilizare constituie acordul exclusiv intre tine si Pierdutsigasit.ro si trateaza utilizarea Serviciului de catre tine, si are forta juridica peste oricare acord prealabil intre tine si Pierdutsigasit.ro. De asemenea, poti fi supus la termeni si conditii aditionale aplicabili cand utilizezi serviciile afiliatilor nostri, continut alor terte parti sau software de terte parti. Acordul in privinta Termenilor si Conditiilor de utilizare si relatia intre tine si Pierdutsigasit.ro se vor supune legilor in vigoare din Romania fara influenta asupra conflictului cu proviziile legale. Tu si Pierdutsigasit.ro sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei personale si exclusive a curtilor de justitie din Romania. In cazul in care Pierdutsigasit.ro nu isi exercita niciun drept sau provizie din acordul de Termeni si Conditii de Utilizare, nu poate fi considerat ca Pierdutsigasit.ro se dezice de aceste drepturi sau provizii. In cazul in care o curte de justitie dintr-o jurisdictie competenta considera ca orice provizie din acordul de Termeni si Conditii de Utilizare este nevalida, partile sunt totusi de acord ca aceasta curte trebuie sa dea curs / efect intentiilor partilor asa cum este reflectat in provizii, iar celelalte provizii ale acordului de Termeni si Conditii de Utilizare raman in efect si forta. Este de acord ca indiferent de orice lege referitoare la contrariu, orice cerere sau cauza vreunei actiuni relative la folosirea Serviciului sau a acordului de Termeni si Conditii de utilizare, trebuie sa fie depuse in cel mult un (1) an dupa ce aceasta cerere sau cauza de actiune a reiesit sau ar fi fost interzisa pentru totdeauna.

Titlurile sectiunilor din acordul de Termeni si Conditii de Utilizare sunt prezentate numai ca si convenienta si nu au efect legal sau contractual.
Pierdutsigasit.ro este intermediar
Pierdutsigasit.ro este un site independent si nu reprezinta sau ofera servicii de pierdere si gasire la sau in folosul unei terte parti. De aceea iti sugeram ca intotdeauna sa contactezi organizatia sau adaposturile de animale (daca este cazul) inainte de-a posta pe site, si sa folosesti Pierdutsigasit.ro ca un mijloc suplimentar de a-ti recupera proprietatea pierduta. Pierdutsigasit.ro nu tine un inventar de obiecte sau animale pierdute sau gasite. Pierdutsigasit.ro nu se implica in schimbul efectiv de obiecte sau animale pierdute sau gasite sau informatii referitoare la acestea. Prin urmare Pierdutsigasit.ro nu are control asupra calitatii, sigurantei, acuratetei, veridicitatii sau legalitatii anunturilor. Nu putem garanta ca un utilizator inregistrat la Pierdutsigasit.ro va efectua un schimb, sau ca un utilizator va folosi Serviciul tinand cont de lege si cu buna credinta. Pierdutsigasit.ro nu poate fi tras la raspundere pentru orice tip de frauda sau alta activitate ilegala a utilizatorilor site-ului.
Securitate
Fiecare persoana este responsabila pentru securitatea lui/ei si este obligata sa ia masuri de precautie rezonabile pentru a se asigura de securitatea ei/lui.
Te rugam sa fii precaut(a) cand folosesti Pierdutsigasit.ro.
Te rugam ia la cunostinta ca exista riscuri de-a avea de-a face cu persoane care nu sunt ceea ce pretind.
Sub nicio forma nu trebuie sa trimiti bani unei persoane care iti cere bani pentru recuperarea obiectului/animalului pierdut, inainte de-a o intalni si de-a verifica faptul ca acel obiect/animal iti apartine de drept.
Te rugam sa raportezi orice activitate suspecta organelor locale de politie.
Recomandam ca eventualele schimburi de bunuri sa aiba loc numai in locatii securitare, ca de exemplu in sedii ale politiei sau adaposturi de animale.
Verificarea identitatii
Deoarece verificarea identitatii pe internet este dificila, Pierdutsigasit.ro nu poate sa confirme identitatea declarata a fiecarui utilizator.
Recompensa
Orice recompensa oferita in orice anunt de obiecte/animale pierdute ("Recompensa") sunt numai si numai responsabilitatea persoanei care a adaugat anuntul. Iei la cunostinta si esti de acord cu faptul ca Pierdutsigasit.ro nu poate fi tras la raspundere pentru recompensa si nu poate garanta sau facilita plata recompensei.
Nerespectarea acordului
Fara a limita consecintele, Pierdutsigasit.ro va sterge imediat anunturile tale, va anunta comunitatea de actiunile tale, iti va transmite un avertisment, iti va suspenda in mod temporar sau definitv contul sau iti va anula inregistrarea pe site si va refuza sa iti mai furnizeze servicii daca:
1. incalci acest acord sau documentele pe care le incorporeaza ca referinta
2. nu putem verifica sau autentifica orice informatie pe care ne-ai furnizat-o
3. avem motive sa credem ca actiunile tale ar putea cauza daune financiare sau obligatii legale tie, utilizatorilor site-ului Pierdutsigasit.ro sau noua.
Arbitraj
Orice controversa legala sau orice revendicare legala izvorata din sau in relatie cu acest Acord sau serviciile noastre, excluzand actiunea legala initiata de Pierdutsigasit.ro pentru colectarea cheltuielilor sau recuperarea daunelor pentru proprietate intelectuala si serviciile noastre, este de atributia curtilor de justitie competente din Romania.
Declinare de responsabilitate
Intelegi si esti de acord fara obiectiuni cu urmatoarele:

1. Utilizarea Serviciului se face pe riscul tau propriu. Serviciul iti este oferit pe o baza "asa cum este" si "disponibil". Pierdutsigasit.ro renunta la orice garantii, reprezentari si conditii de orice fel, directe sau implicite, incluzand dar nefiind limitat la garantiile implicite, reprezentari si conditii de vandabilitate, conformitatea pentru un scop in particular si non-infringement.
2. Pierdutsigasit.ro nu ofera nicio garantie, reprezentare si conditii ca: (a) Serviciul iti va satisface cerintele, (b) Serviciul va fi neintrerupt, la timp, securitar si lipsit de erori, (c) Rezultatele care pot fi obtinute din utilizarea Serviciului vor fi exacte si fiabile, si (d) Orice erori in Software vor fi corectate.
3. Orice material descarcat sau obtinut prin folosirea Serviciului se face la discretia si riscul tau si vei fi singur responsabil pentru orice daune aduse sistemului sau/si computerului tau sau pierdere de date ca urmare a descarcarii acestui tip de material.
4. Niciun sfat sau informatie (verbal sau in scris) obtinuta de tine de la Pierdutsigasit.ro sau prin intermediul Serviciului, nu va crea vreo garantie care nu este stipulata in mod expres in acest Acord de Termeni si Conditii de utilizare.
5. Intelegi si esti de acord in mod explicit ca Pierdutsigasit.ro nu este si nu poate fi tras la raspundere pentru orice dauna directa, indirecta, incidentala, speciala, consecventiala sau exemplara, incluzand dar nefiind limitat la aceasta, a daunelor pentru pierdere de profit, folosirea, datele sau alte pierderi intangibile (chiar daca Pierdutsigasit.ro a fost sfatuit asupra posibilitatii acestor pierderi), rezultand din: (a) folosirea sau incapacitatea de a folosi Serviciul; (b) pierderea sau daunele aduse unei proprietati private returnate in urma unei tranzactii ca urmare a postarii unui anunt prin intermediul Serviciului; (c) accesul neautorizat la Serviciu sau alterarea transmiterilor tale de date; (d) declaratiile sau conduita unei terte parti in Serviciu; (e) orice alta chestiune relativa la Serviciu
6. Accesand acest site, esti de acord si accepti urmatoarele: (a) Pierdutsigasit.ro nu garanteaza si nici nu asigura returnarea vreunui obiect / animal pierdut sau starea oricarui obiect / animal pierdut care iti poate fi returnat, (b) Pierdutsigasit.ro nu este o companie / firma de asigurari sau despagubiri, (c) Pierdutsigasit.ro nu a dat si nu va da nicio asigurare in mod expres sau implicit in legatura cu returnarea sau starea/conditia vreunui/oricarui obiect sau animal pierdut, (d) Pierdutsigasit.ro nu este responsabil in niciun fel pentru daunele, incluzand fara limitare daunele actuale si consecventiale, care iti pot fi create ca rezultat al livrarii sau nelivrarii unui obiect sau animal pierdut, (e) Pierdutsigasit.ro nu poate fi tinut responsabil daca, prin frauda, inselaciune sau alte mijloace, o persoana sau mai multe pretind in mod fals ca au pierdut un anumit obiect sau animal pentru a obtine acest obiect sau animal prin intermediul acestui site, (f) Serviciile oferite de acest site sunt supuse si limitate legilor in vigoare din Romania, (g) Pierdutsigasit.ro nu este si nu va fi responsabil pentru nicio recompensa sau compensatie de orice fel data persoanei care a gasit orice obiect sau animal pierdut.


Pierdutsigasit.ro pe Facebook